Vállalkozói felmérés a Balaton északi partján működő vendéglátó vállalkozások gazdasági helyzetéről, munkaerőpiaci és foglalkoztatási képességérő, problémáiról

Tanulmány

A kérdőíves felmérésre adott vállalkozói válaszokat a szakértők olyan módszerrel dolgozták fel, hogy minden egyes kérdéssel kapcsolatban adtak egy rövid ismertetést a kérdés felvetésének céljáról, ismertetik a kérdésre adott válaszok lényegét és statisztikai adatait, valamint a kérdés jellegétől függően az ezekből levonható következtetéseket, megállapításokat.

VENDÉGLÁTÓ SZAKMAI KÉZIKÖNYV KKV VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE

Kiadvány

A kiadvány fő témája a speciális igényű ételek jelentősége a vendéglátásban. Ma már a vendéglátás során egyre gyakrabban találkozunk olyan fogyasztói igényekkel, amelyek a vendég személyes ételallergiáján-, intoleranciáján, vagy életmódhoz kapcsolódó igényein alapulnak. E mögött lehetnek konkrét betegségek, mint lisztérzékenység, tejallergia vagy laktózintolerancia, de az is előfordul, hogy a vendég egyénileg tartott diétájához kapcsolódó igények merülnek fel.

Csatlakozzon a vendéglátó és idegenforgalmi munkaerőhiányt kezelő projekthez!

Szórólap

Itt található meg a projekt keretében elkészült szórólap.